Komt de bezoekersstroom in uw winkelgebied steeds later op gang? Neemt de drukte alweer vroeg af? Komen er steeds minder mensen die geld willen uitgeven? Concentreert het winkelend publiek zich steeds vaker op een klein stukje?

Door online winkelen en de economie lopen er steeds minder consumenten in de straten. De consumenten die er wel lopen, zijn steeds vaker gericht op zoek. Want consumenten gebruiken Internet om zich op aankopen te orienteren; dat hoeven ze niet meer lopend te doen.

De tsunami van online winkels en thuisbezorgd mogelijkheden is nog maar aan het begin. Winkels die afhankelijk zijn van impuls aankopen en passanten moeten op zoek naar alternatieven, want mooie etalages helpen niet als de straten leeg zijn.

Als u zich hierin herkent, hebben wij de oplossing.

De Bazaar heeft ieder weekend gemiddeld 40.000 bezoekers die op zoek zijn naar mazzel en vermaak. De meeste zijn niet gericht op zoek, maar komen slenteren en struinen en pakken graag een buitenkansje mee. Ons publiek en de flexibele formaten van de winkelunits helpen u meteen naar lagere kosten en betere vooruitzichten.

Huur winkelunits op de drukste markt van Nederland

De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt van Europa, die ieder weekend gemiddeld 40.000 bezoekers trekt. De Bazaar staat in de top 3 van best bezochte bestemmingen in Nederland, samen met de Efteling. Onder de bezoekers bevinden zich diverse types doelgroepen, zoals gezinnen uit allerlei culturen, jonge stadsbewoners, foodies of verzamelaars.

Bezoekers zijn op zoek naar de combinatie van koopjes en vermaak. Koopjes kan “de goedkoopste” betekenen, maar ook “het grootste voordeel”: op De Bazaar voelen prijsvechters en luxe merken zich allebei thuis.

Vermaak heeft vele gezichten. Naast bijzondere attracties te bezoeken, houden bezoekers er ook van om te zien hoe producten worden gemaakt, of verhalen te horen over de herkomst en het gebruik van producten in andere culturen.

100.000

m² markt oppervlakte

70.000

m² overdekt

2.000.000

Bezoekers per jaar

Begin goedkoop en groei door!

De Bazaar is veel flexibeler dan een winkelstraat: u kunt klein beginnen en doorgroeien bij bewezen succes: Winkelunits zijn vanaf 6m² te huur en zijn in diverse groottes beschikbaar.

U kunt doorgroeien door te verhuizen naar een grotere unit, of op meerdere plekken op De Bazaar een unit te openen.

Stelt u zich eens voor hoe het voelt als u op zaterdagochtend de rolluiken omhoog doet en complete gezinnen ontspannen aan komen wandelen, met tassen en al, op zoek naar een koopje…

Lift mee op ons succes!

De Bazaar is al meer dan 36 jaar in bedrijf en in die tijd uitgegroeid tot een groot succes:

 • van 500 naar ongeveer 1.200 ondernemers
 • van 14.000 naar ongeveer 40.000 bezoekers per weekend
 • van 4 naar 15 hallen met winkels en kramen
 • van 100% dagkaarten naar 80% meerjarige huurcontracten

Die groei is niet voor niks: er is veel vraag naar bijzondere producten, koopjes en voordeeltjes, ambachtelijke producten en verwennerij. Het publiek weet dat zij dit bij ons kunnen vinden. De Bazaar is door al dat aanbod misschien wel het leukste en goedkoopste dagje uit voor het hele gezin.

Huur ook een winkelunit en vergeet die slapeloze nachten:

 • Verklein uw ondernemersrisico – u kunt klein beginnen met weinig vierkante meters en huren voor een dag, weekend of maand
 • Kom makkelijk in contact met een nieuwe klantenkring – u lift mee op onze reclame en marketingacties om bezoekers te werven
 • Geef toe aan uw passie – laat de bezoekers genieten van uw aanbod en leg ze in de watten zoals u alleen dat kan

Huur een winkelunit en krijg:

 • Een unit met wanden van gasbeton of hout
 • Inclusief plafond en sprinkler
 • Inclusief afsluitbaar metalen rolluik
 • Inclusief € 4,61 servicekosten
 • Eigen elektriciteitsmeter (€ 3,68 per ampère)
 • Persoonlijke klantenpas met recht op een parkeerplaats

U krijgt dat allemaal vanaf € 55,33 exclusief elektra en  BTW per m² per periode van vier weken (prijs- en beleidswijzigingen voorbehouden).

Rekenvoorbeeld diverse formaten:

Oppervlakte Huurprijs per periode
18 m² € 995,00
26 m² € 1440,00

Voorwaarden:

Op al onze voorstellen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Onderdeel hiervan zijn:

 • Minimum leeftijd: 18 jaar
 • Benodigde papieren: kopie identiteitsbewijs en inschrijving KvK
 • Waarborgsom à 3 huurperiodes incl. BTW vooraf te voldoen

Probeer een unit, zonder risico!

Wilt u ons uitproberen, ga dan een proefcontract aan. Dit is een huurovereenkomst voor 4 weken, dat op uw verzoek omgezet kan worden in een overeenkomst van twee jaar.

Ze zeggen dat er drie voorwaarden zijn voor succes: locatie, locatie en locatie…

De locatie van de winkelunit is een belangrijke voorwaarde voor succes:

 • Past uw aanbod in het marktdeel? Andere winkels in de omgeving kunnen publiek aanbrengen of juist wegtrekken
 • Zijn uw producten groot en zwaar, dan is de afstand tot het parkeerterrein belangrijk
 • Plekken met meer traffic zijn duurder en moeten passen in uw omzetverwachting
 • Haal bezoekersaantallen en consumentenaantallen niet door elkaar: het gaat niet om de hoogste bezoekersaantallen, maar om de juiste consumenten. De samenstelling van het publiek verschilt per marktdeel

Graag adviseren we u over de beste plek en laten we u de verschillen zien. Bel 0251-26 26 77 voor een afspraak of gebruik het terugbelformulier.

Boek een rondleiding

Kom kijken en vind de beste plek!

Bel ons meteen voor een rondleiding komend weekend. We zijn zeven dagen per week tussen 08.30 uur en 17.00 uur te bereiken op 0251-26 26 77,  of klik op de button om naar het terugbelformulier te gaan.

PS. De bezoekersaantallen groeien al 36 jaar, sinds de Bazaar bestaat. Volg het voorbeeld van de meer dan 1.000 ondernemers en kom ook profiteren van gemiddeld 40.000 bezoekers per weekend. Laat geen omzet lopen en maak een afspraak met rondleiding om uw beste plek te vinden!