Horlogerie van Geenen

Ligt jouw horloge al geruime tijd op zolder, is de batterij leeg of heb je een horloge dat gerepareerd moet worden? Denk er eens aan om je oude of vintage horloge bij Horlogerie van Geenen langs te brengen in Hal 3!

Van Geenen zorgt ervoor dat je horloge weer helemaal de oude wordt. Batterijen en uurwerken kunnen gerepareerd en vervangen worden en de binnen- en buitenkant kan ook gereinigd worden. Oude horloges kunnen ook ingeruild worden en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een nieuw bandje op je horloge te laten zetten of je oude uurwerk schoon te laten maken. Heb je een speciale wens of ben je op zoek naar een bepaald type horloge? Laat het Van Geenen weten.

Horlogerie van Geenen eigen assortiment bestaat voor 90% uit vintage horloges. Deze horloges zijn altijd helemaal gecontroleerd, schoongemaakt en klaar voor een nieuwe eigenaar. Wanneer het horloge onverhoopt toch niet naar behoren functioneert, kan je gewoon terug komen en het probleem voorleggen. Zo wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht.

Het vervangen van een batterijtje kost slechts € 4,50. Horlogerie van Geenen is het gehele jaar te vinden in Hal 3 van De Bazaar en telefonisch 7 dagen per week tussen 9:00 – 17:00 uur bereikbaar op 06-40581167. Winkelnummer: 03140.