Schilder

De Bazaar is met 100.000 m2 en meer dan 1200 kramen & winkels de grootste overdekte markt van Europa. Ieder weekend bezoeken meer dan 40.000 mensen De Bazaar voor een paar uur mazzel en vermaak. De multiculturele kant van De Bazaar is een van de belangrijkste trekkers van publiek, samen met het imago van waar voor je geld en gezelligheid. De Bazaar is volop bezig met vernieuwing en ontwikkeling waardoor De Bazaar na 36 jaar nog steeds een bijzondere plek is om te bezoeken, maar zeker ook om te werken!

Werken in een andere wereld, maar toch dicht bij huis!

De organisatie van De Bazaar telt zo’n 120 medewerkers, zowel voor als achter de schermen. In diverse functies, van een Weekendmedewerker Parkeren tot een fulltime Medewerker Verhuur op ons Marktkantoor, zijn wij 7 dagen per week bezig voor onze klanten en bezoekers.

Werken bij De Bazaar is werken in een bijzondere, dynamische en unieke omgeving. Geen dag is hetzelfde. De informele en goede werksfeer maakt het een plek waar je met plezier naar toe gaat. Tevens bieden wij je kansen om je verder te ontwikkelen.

Voor onze afdeling Facilitaire Zaken zijn wij op zoek naar een:

SCHILDER

Wat ga je doen?

Als allround schilder ben je voornamelijk bezig met het uitvoeren van binnen en buiten schilderwerk aan de diverse hallen en units. Daarnaast verricht je hand- en spandiensten bij diverse bouw gerelateerde werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Een allround schilder die handig is en nergens zijn handen voor omdraait. Je hebt een afgeronde MBO/MTS opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, denk en handel je in oplossingen, ben je klantvriendelijk en behulpzaam.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende fulltimebaan (40 uur). De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en zeer levendige werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Salaris is afhankelijk van de juiste ervaring en persoonlijke kwaliteiten.

Zie jij deze uitdaging zitten?

Twijfel dan niet en solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier of mail een korte motivatie en je curriculum vitae naar personeelszaken@debazaar.nl.

Voor meer informatie bel je naar 0251 – 262626 (Jolanda Wolterman, Personeelszaken).

Ik solliciteer op de vacature voor (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Motivatie (verplicht)

Curriculum vitae* (verplicht)