Openingstijden Barbers On Tour

Barbers On Tour

De naam van deze kapsalon roept direct veel vragen bij ons op. Na een gesprek met Mahmoud, die deze zaak runt met zijn twee broers, komen we snel tot de conclusie; dit is een gaaf concept!

Mahmoud kwam als kleine jongen al vaak op De Bazaar met zijn ouders. “Hier raakte ik bevriend met jongens van de kappersgalerij waar ik uiteindelijk vaak zat, terwijl mijn ouders inkopen deden. Naarmate ik ouder werd ontstond 9 jaar geleden de interesse voor het kappersvak en mocht ik meewerken.”

De liefde voor het kappersvak bleef. Hij stopte met zijn studie detailhandel om de kappersopleiding te volgen. Zijn passie en enthousiasme maakte hem goed, zo goed dat hij voor meerdere salons werd gevraagd. “Uiteindelijk heb ik voor meer dan 15 salons gewerkt, waar onder voor Hanni Hair Creations in Hoofddorp.”

Mahmoud wilde een eigen draai geven aan zijn werk en vormde zijn eigen label MD Barber on tour, hierbij komt hij bij mensen thuis om hen te knippen. Onder dit label heeft hij veel boekingen van vaste klanten en bekende artiesten als de hiphopgroep Outlawz uit Amerika.

Naast het knippen wilde Mahmoud graag jongeren, waaronder zijn jongere broer, helpen om van de straat te blijven. Samen met Stichting Welzijn Castricum creëerden zij een show waarin zij al knippend hun levensverhaal vertellen met het motto “Follow your dreams”. Hierbij sporen zij jongeren aan om het leven aan te pakken en hun dromen waar te maken.

Vanuit hier is het balletje gaan rollen. “Ik wilde toen al enige tijd mijn eigen dames- en herenkapsalon beginnen op de plek waar het allemaal is begonnen: De Bazaar. Ik wil goede kwaliteit en creativiteit aanbieden aan de bezoekers van De Bazaar zoals je in het centrum van de stad vindt. Uiteraard tegen lagere prijzen. Sinds anderhalf jaar zitten we nu aan de Boulevard van De Bazaar en de zaken gaan goed! Vanuit hier willen wij ons concept door laten groeien en zijn wij momenteel ook bezig met het ontwikkelen van workshops en hebben wij nog veel meer toekomstplannen!”

“We staan bekend als herenkapsalon, maar ook vrouwen zijn bij ons meer dan welkom.”

Je vindt Barbers on Tour op de Boulevard. De kapsalon zit in Hal 30. De entree is op de Boulevard.

Openingstijden Barbers On Tour:

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur
Barbers On Tour
Barbers On Tour

Contactgegevens: Buitenlanden 10, 1948 PD Beverwijk. Telefoonnummer: 0251 764 555. Mailadres: info@barbersontour.nl.