Manager Terreinen

De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m2 outlets, winkels, kramen en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die je moet ervaren! Met meer dan 40.000 bezoekers per weekend is De Bazaar de nummer 2 trekpleister van Nederland. De Bazaar: shoppen, eten en verrast worden.

 

De organisatie van De Bazaar telt zo’n 120 medewerkers, zowel voor als achter de schermen. In diverse functies, van een Weekendmedewerker Parkeren tot een fulltime Medewerker Verhuur op ons Marktkantoor, zijn wij 7 dagen per week bezig voor onze klanten en bezoekers.

Werken bij De Bazaar is werken in een bijzondere, dynamische en unieke omgeving. Geen dag is hetzelfde. De informele en goede werksfeer maakt het een plek waar je met plezier naar toe gaat.

 

Voor de afdeling Facilitaire Zaken wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

 

Manager Terreinen

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, schoonmaak, afvalverwerking, toezicht, onderhoud van het machinepark, materialen, groenvoorziening en onkruid- en ongediertebestrijding op het gehele terrein van De Bazaar.

Je regelt de planning en (de controle op) de realisatie van het dagelijkse werkprogramma en in voorkomend geval de projectmatige werkzaamheden.

Je bent tevens verantwoordelijk voor de personele en financiële aspecten van de afdeling Terreinbeheer. Je zorgt voor een veilige manier van werken en voert regelmatig overleg met medewerkers en toeleveranciers.

 

Wie zoeken wij?

Je bent in staat om als aanspreekpunt voor de afdeling snel en flexibel te schakelen en de inzet van medewerkers en middelen af te stemmen op de wisselende behoeften. Je kunt medewerkers enthousiasmeren en waar nodig strak aansturen.

Je bent in het bezit van een relevante opleiding op MBO+/HBO niveau en hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijk werkveld.

 

Wat bieden wij?
Een 40-urige werkweek, waarbij af en toe aanwezigheid in het weekend is gewenst. Het salaris is afhankelijk van (werk)ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Meer informatie over deze functie wordt graag gegeven door de heer R. van der Heijden, tel. 0251-262626.

 

Zie jij deze uitdaging zitten?

Twijfel dan niet en solliciteer via personeelszaken@ debazaar.nl. Wij horen graag waarom jij voor De Bazaar wilt werken en waarom jij geschikt bent voor deze functie. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw CV.

Zie jij deze uitdaging zitten?

Twijfel dan niet en solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier of mail een korte motivatie en je curriculum vitae naar personeelszaken@debazaar.nl.

Voor meer informatie bel je naar 0251 – 262626 (Jolanda Wolterman, Personeelszaken).

Ik solliciteer op de vacature voor (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Motivatie (verplicht)

Curriculum vitae* (verplicht)