Circusparade

Zondag 5 augustus vindt er een uniek spektakel plaats op De Bazaar; een circusparade! Circo di Strada is een internationale act. Zij laten een gevarieerde combinatie zien van meerdere circuselementen zoals steltlopen, jongleren, éénwielfietsen en ballopen. Dit wil je niet missen!

De circusparade komt tussen 12.30 – 16.00 uur 3 keer voorbij. Naast shoppen, eten of een lekker terrasje pakken, een extra reden om naar De Bazaar te komen!

www.debazaar.nl/circusparade

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.