Buikdanseressen op De Bazaar

Naast shoppen, lekker eten, of genieten op een terras op De Bazaar, kun je op zondag 29 juli ook genieten van buikdanseressen, die begeleid worden door 2 Marokkaanse muzikanten. Tussen 12.00 – 16.00 uur geven zij verschillende keren optredens op De Boulevard.

Prima gelegenheid om zittend op een terras, genietend van een drankje, de exotische danseressen voorbij te zien komen. Goed alternatief als je geen zin hebt om in de hitte op het strand te zitten.

www.debazaar.nl/buikdansen

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.