Braziliaanse sferen

Op zondag 22 juli kun je genieten van een Braziliaanse sambaband met sambadanseressen. Tussen 13.00 – 15.00 uur geven zij een aantal keren een optreden op De Boulevard.

Tevens is er een terras gemaakt van strandligstoelen, aan De Boulevard, waar je met een drankje in de hand van het optreden kunt genieten, of lekker mensen kunt kijken.

“Bij tropisch weer hoort een tropische sfeer”, zegt Mariska Roos, woordvoerder van De Bazaar. “De Bazaar is ook super leuk op een warme dag, want de hallen zijn koel, er zijn veel terrassen waar je heerlijk een hapje en/of drankje kunt doen en ook voor de kids is er van alles te beleven. Dus geen zin in file naar het strand? Kom dan gewoon zondag de Brazlilaanse sfeer proeven!” zegt Roos.

www.debazaar.nl/samba

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.